Om oss

Om oss

BUTIKEN MED DET LILLA EXTRA FÖR RIKTIGA HEM

Mitt i hjärtat av Dalarna med 25 minuter från Falun, Leksand, Rättvik och Borlänge. I Sågmyra finns gott om parkering och våra stamkunder svänger ofta in just vid butiken för att köpa färg och måleriverktyg.

Vi är sedan starten auktoriserade återförsäljare för Gysinge Byggnadsvård och har ett komplett sortiment av alla deras välrenommerade färger och linoljesåpa.

Självklart finns kunskaper kring byggnadsvård, fönsterrenovering och tidstypiska detaljer. Vi säljer alla former av beslag tillverkade vid anrika Eskilstuna kulturbeslag varvat med egna skatter av dörrar och fönster, gamla renoverade eller aldrig använda reservdelar och tillbehör.

Till det finns Dalarnas enda Cookshop med det bästa för matlagning, bak, grillsäsong och mycket för vildmarksliv. Vi saluför många av de största varumärkena med en tonvikt på hållbarhet, tradition och miljö.

I vårt Café erbjuder vi långväga besökare eller de som bara är fikasugna, kaffe med nybakat bröd. Nytt för i år är vår fantastiskt goda stenugnsbakade pizza.